Over Mij

Hi!

Leuk dat je op mijn blog bent beland! Ik ben Sanne, de eigenaresse van Mon Port d’Attache. Ik ben een 17 jarige, die geïnteresseerd is in….best veel dingen. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broertje in het noordelijke deel van Nederland. Elke schooldag ga ik op mijn donkerblauwe fiets een klein stukje verder van huis. Ik zit nu in mijn zesde leerjaar van het VWO, met als profiel Economie en Maatschappij.

 

Ik spendeer veel tijd op en aan school, maar daarbuiten hou ik mij bezig met onder andere: hockeyen, fotograferen (met de Canon EOS 350), schrijven, sieraden maken, tekenen, lezen, zingen (lees: keihard meezingen met mijn favoriete liedjes). Ik vind het ook erg gaaf om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zoals coderen, de Italiaanse taal of koken.

Eigenlijk zie ik mijn blog als een soort online dagboek/scrapbook. Het is de online versie van mijn vele schriftjes en notitieblokjes, waar ik al mijn ideeën en gedachten kwijt kan. Ik blog over alles wat ik leuk vind, alles wat mij bezig houdt. En dat is best wel veel, want op een gewone dag denk ik heel veel na en wil ik nog wel eens wegdromen. Ik denk dat het geheel het beste in de categorie lifestyle past.

Hopelijk voel je hier gauw thuis en zal je hier vaker komen. Laat gerust een reactie achter op mijn blog, dat vind ik erg leuk om te lezen! Veel plezier!

Liefs, Sanne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s