Doneer

Steun mij financieel met toelatingstesten om te studeren in de VS 

De grootste dromen zijn de mijne en ik ben niet bang om ze waar te maken. Ik zit in 5vwo en ik wil ontzettend graag Liberal Arts studeren in de Verenigde Staten.  Niemand heeft mij gestimuleerd om dit te doen, dus ik ben zelf erg gemotiveerd om alles te geven en er hard voor te werken.

Aan dit hele proces hangt echter een groot prijskaartje. Naast de kosten van de residentie en het schoolgeld gaat er ook een groot bedrag naar schoolboeken, vliegtickets, elke aanmelding per universiteit (gemiddeld $70 per aanmelding) en toelatingstesten (SAT, TOEFL). Voor dat laatste vraag ik nu om hulp en ik hoop dat ik op u kan rekenen. Om op een Amerikaanse universiteit geaccepteerd te kunnen worden, moet ik laten zien dat ik op het gewenste niveau zit door toelatingstesten te maken. De Test Of Englisch as a Foreign Language (zonder extra kosten) kost $245. De SAT kost ongeveer $90 dollar per keer (exclusief extra kosten) en deze test kun je het beste twee keer doen. Door vervoer en servicekosten die erover heen komen heb ik dus wel meer dan $500 nodig.

Uw hulp, door middel van een donatie, kan het verschil tussen droom en werkelijkheid zijn! Een klein bedrag kan veel betekenen. Via de onderstaande link komt u op mijn persoonlijke doneeractie-pagina.

https://www.doneeractie.nl/steun-mij-met-toelatingstesten-voor-studie-in-vs/-2058

Alvast bedankt!

Advertenties