(No more) blog silence

Deze titel heb ik natuurlijk niet zonder reden gekozen, want het is de omschrijving van wat er de afgelopen tijd op mijn blog is gebeurd: niks. Ik kan een heel verhaal ophangen met al mijn excuses, maar ik denk dat niemand daar echt behoefte aan heeft. Het spijt me, vergeef me en laten we weer vrolijk verder gaan!

Het is wel even nodig om een update te geven: ik zit in 5vwo, het gaat me goed, ik  werk als vrijwilliger bij Humanitas Groningen als redactielid, ik zit sinds afgelopen zomer op hockey en ik fotografeer niet meer zo veel. Hopelijk pak ik dat laatste weer beetje bij beetje op de komende tijd.

Een ander nieuwtje is dat ik me aan het oriënteren op Amerikaanse universiteiten. Ik heb al een toelatingstoets gedaan, de SAT. Ik haalde een score van 1220 op de 1600. Het is op zich geen slechte score, maar ik wil hem in Oktober graag opnieuw doen om mijn score te verbeteren. Af en toe ben ik aan het zoeken naar geschikte universiteiten en scholarships. De afgelopen maanden heb ik mij er al heel veel in verdiept en het is zeker geen makkelijk proces, daar ben ik zelf al achter gekomen. Het zal dus veel tijd en moeite gaan vergen, maar ik wil het in elk geval proberen, ook al lukt het misschien niet. Mijn idee is om dit proces ook deels op mijn blog te delen; voor anderen om van te leren en voor mijzelf om terug te lezen.

De kans is ook heel groot dat ik Nederland ga studeren, want ik heb nou eenmaal niet super veel geld en ook geen negens en tienen. Gelukkig ben ik niet iemand die zo maar opgeeft, dus ik ga het in elk geval proberen!

Logo enzo2

Liefs, Sanne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s