Patched Shirt (diy)

IMG_3001

Overal waar ik kijk zie ik patches. Patches, patches, patches. Ik vind het een super leuke trend. Je kunt je eigen stijl laten zien doormiddel van de patches die je kiest. Ik zie veel jasjes, tasjes, t-shirt en broeken met patches en het leek mij wel leuk om op mijn eigen t-shirt te proberen. Ik heb ongeveer een week geleden patches besteld via AliExpress. Er zijn namelijk wel patches in Nederland te koop, maar meestal zijn ze dan heel duur of vind ik ze niet echt leuk.

IMG_2996edited

Op AliExpress vond ik allerlei soorten patches en ik heb er heel wat besteld. Er zijn echter nog maar drie binnen: 2 zilveren sterren en een kroontje. Het kroontje gebruikte ik voor op mijn groene t-shirt, die ik speciaal voor de sportdag van school (we werden 2e!) had gekocht.IMG_2999edited

IMG_2988

Ik pinde het kroontje vast op mijn shirt toen ik het shirt aan had. Zo kun je precies bepalen waar je je patch wilt hebben. Toen legde ik het shirt op de strijkplank, haalde de pin eruit, legde er een speciale doek over en streek het voor ongeveer 2 minuten.

IMG_3008

Toen ik hem gestreken had, hing ik mijn t-shirt even aan een kledinghanger, zodat het in model bleef. Wanneer hij afgekoeld is kun je er ook voor kiezen om hem nog even vast te naaien met de hand.

IMG_3016

Zo ziet het er uiteindelijk uit. Ik vind het een super leuk resultaat, want nu is mijn basic shirt, niet zo basic meer. Ik heb super veel zin om nog meer patches op mijn kleding te strijken, maar ik moet eerst even wachten tot de rest binnen komt.

Wat vind jij van patches?

Liefs, Sanne.

Advertenties

6 gedachtes over “Patched Shirt (diy)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s