Coldplay!

Het begon allemaal in december. Met drie apparaten zat ik om negen uur klaar, de kaartverkoop startte om tien uur. Maar natuurlijk ging ik om tien uur verversen, kwam ik achteraan in de rij en was het concert uitverkocht. Maar tot mijn verbazing popte er opeens een bericht op van een nieuw concert, op vrijdag. Ik was gelijk binnen en bestelde de tickets. We gingen naar Coldplay! Het aftellen duurde héél lang, maar een week voor het concert kreeg ik echt de kriebels in mijn maag. Mijn slaap heeft er ook lichtelijk onder geleden.;)

P1050777

Ik had gisteren (de dag van het concert) nog wel eerst een toetsdag. Die verliep echter prima, dus dat scheelde weer. Ik sjeesde naar huis en ging direct door naar het station.Eenmaal in de trein was het super druk en super warm. We hadden gelukkig besloten om een tussenstop te maken in Utrecht. Ik was er een keer eerder geweest en ik herkende alles nog en het was een lekkere tussenstop.

P1050789

Bij station Bijlmer ArenA was het ongelooflijk druk (de foto is van het ‘rustige’ deel bij de ArenA)  Over het hele plein drentelden er mensen of zaten mensen te relaxen op bankjes. Wij aten nog even twee ‘to go’ broodjes en gingen al vrij snel het stadion in.

IMG-20160625-WA0047P1050834

Alessia Cara en Lianne La Havas vormden het voorprogramma. Dit vond ik super leuk en hierdoor kwam de sfeer er al een beetje in. Alessia’s muziek kende ik al, die van Lianne niet, maar ze waren beide super goed!  Ik zat de hele tijd heel onrustig op mijn stoel, vol enthousiasme. Vlak voordat Coldplay opkwam 0nstond er ook nog een wave. Ik las dat iemand het al de ‘Cold Wave’ had genoemd. :)

IMG-20160625-WA0026

Toen ze opkwamen werd ik zo enthousiast! Ik heb de hele avond alleen maar gestaan ( ik had een zitplek). Gestaan is misschien een verkeerd woord. Ik heb de hele avond gedanst (ik ging echt los) en keihard meegezongen. Ik genoot echt volop. Het ene moment met mijn ogen dicht, het andere moment met alle lichtjes in zicht. Ik heb zelf geen foto’s of filmpjes gemaakt tijdens het concert, ik wilde het gewoon echt beleven.

P1050853P1050799

Over lichtjes gesproken, iedereen kreeg een super coole armband. Die werd zo bestuurd dat er lichtjes uit kwamen die van kleur veranderden, zodat het precies bij de liedjes pasten. Zelf had ik nog glow in the dark sticks (en ringen en ketting hihi) meegenomen en om mijn pols gedaan. Heel gaaf in het donker!

IMG-20160625-WA0011IMG-20160625-WA0028

 

Het concert was zo goed georganiseerd! Er was confetti, er waren lasers, ballonen, lichtspots, de armbanden, verschillende podia, het geluid. Ik had eerst een beetje verwacht dat het heel erg zou galmen, maar dat viel zo erg mee!

coldplay setlist spotify

De liedjes waren over het algemeen de meest bekende liedjes. Ik vond dat helemaal leuk, maar ik vond het ook leuk dat ze de wat minder bekende, rustige liedjes speelden. Dat gaf toch nog weer een extra dimensie aan het concert. Ik heb even een afspeellijst gemaakt van alles wat ze speelden. Naast de foto speelden ze nog Heroes (cover), Amazing Day, A Sky Full of Stars en Up&Up.

IMG-20160625-WA0000

Om kwart voor elf was het afgelopen, maar ik ging nog lekker door. Ik sprong/huppelde/danste de ArenA uit (moet er vreemd uit hebben gezien haha, maar dat maakte mij niks uit!). Om half drie was ik eindelijk thuis en om drie uur lag ik lekker in bed. Het duurde niet lang of ik was in slaap, ik was helemaal bek af, maar helemaal tevreden.

Het was echt de mooiste avond van mijn leven en ik zal het nooit weer vergeten!

Ben jij ook naar het concert geweest of had je erbij willen zijn?

Liefs, Sanne.

Advertenties

7 gedachtes over “Coldplay!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s