Bloglovin’


Blogs volgen, dat is natuurlijk erg leuk en interessant! Elke blog apart weer bezoeken is het natuurlijk wel waard, maar het is veel handiger om alles in één te hebben! Daar heb ik wel een handig trucje voor: Bloglovin’!

blglvnfndblgs

Bloglovin’ is een middel waarmee je al je blogs bijeen hebt. De nieuwste blogposts verschijnen zo in je feed en het enige wat je hoeft te doen is naar de website gaan of de app te openen. Die hebben ze namelijk ook en ik gebruik deze zelf het meest, want ik vind het een prima app! Op de website, maar ook in de app, ontdek je al gauw nieuwe blogs! Doordat sommige blogs aan elkaar gerelateerd zijn, krijg je daarvan suggeties. Ik vind het erg leuk om weer nieuwe blogs te vinden!

djasklf

 

Op bloglovin’ heb je ook nog de opties om posts te liken of op te slaan. Zo hoef je helemaal niet lang te zoeken naar ‘die ene leuke post’, het staat gewoon bij je likes of opgeslagen artikelen! Je kunt niet alleen je favoriete blogs volgen, maar ook nog eens je vrienden! Zo kun jij zien wat zij leuk vinden, wie zij volgen en zij ook van jou natuurlijk. Grote kans dat je daardoor ook weer nieuwe blogs ontdekt!

bloglovinfashion

Mijn blog kun je ook op Bloglovin’ volgen! Onder het kopje ‘contact’ vind je de link naar Bloglovin’, maar je kun ook gewoon in Bloglovin’ op: ‘Avec Sans’ zoeken.

De app is gratis verkrijgbaar voor Apple en Android.
Gebruik jij al Bloglovin’?

 

Liefs, Sanne.

Advertenties

2 gedachtes over “Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s