Collage muur

 

IMG_2902editedIMG_2891edited

Ik ben nog steeds volop bezig met het aanpassen van mijn kamer. Niet echt met meubelstukken, maar gewoon met de aankleding en accessoires. Op Pinterest zie ik vaak super gave moodboards voorbij komen of een collage aan de muur. Nu had ik net een letter banner boven mijn bureau gehangen, dus kon ik daar niet heel veel meer doen, maar naast mijn kast was nog een leeg stukje muur, dat wel iets bijzonders kon gebruiken.

IMG_2887editedIMG_2893edited

Ik zag op Pinterest ook heel vaak linkjes naar Etsy. Daar kunnen mensen ondere andere hun zelfgemaakte illustraties verkopen. Ze hebben op Etsy meestal ook wel plaatjes van hoe de poster er dan uit zal zien. Ik kwam erachter dat je die wel gewoon kunt kopiëren, omdat ze vaak een plantje of iets dergelijke ervoor zetten. Omdat bijna elk plaatje een witte achtergrond had, kon ik bijvoorbeeld zo’n plantje gewoon weggummen. Ik hield er super gave illustraties aan over!

IMG_2888edited

 

Ik weet nog niet of ik het zo houd, vandaar dat alleen de bovenkant van de papieren vast getapet zijn. Het is namelijk ook wel een beetje druk aangezien er ook dingen op mijn vensterbank staan, maar ik laat het eerst nog hangen.

Wat vind jij de leukste illustratie?

Liefs, Sanne.

Advertenties

7 gedachtes over “Collage muur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s