Mijn nieuwe bureau!

Een (paar?) week geleden was ik met mijn ouders in de Ikea, toen ik een super leuk idee had. Twee schragen als poten en een kurken tafelblad om een nieuw bureau mee te maken. Jammer genoeg gaf de man die ons hielp een treurige boodschap: het kurkenblad was niet meer verkrijgbaar in het filiaal. We moesten het of voor veel geld laten verzenden of een heel stuk rijden. Maar toen ik dinsdagavond met spoed naar de Ikea ging voor een cadeautje voor mijn vriendin-die de volgende dag jarig was- waagde ik een gokje. En ja hoor, hij was er weer! Die zelfde avond heb ik mijn bureau gelijk een mooi plekje gegeven.

IMG_2811

Mijn bureau staat met een reden niet aan mijn raam(pjes). Ik vind het geweldig om naar buiten te kijken. Iets te geweldig als je het mij vraagt. Wat leren betreft is dat natuurlijk niet zo gunstig, dus ik vond dit een verstandige keuze van mijzelf. :)

IMG_2810

Ik had eerst al een groot bureau, dus ik wilde niet echt een kleinere. Ik vind het geweldig om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn (multitasking, girlpower!). Mijn laptop hier, mijn schoolboeken daar en nog een tijdschrift ernaast of misschien wel een notitie boekje. Dat moet zeker wel lukken, want mijn bureau is groot genoeg.

IMG_2814

Het kurken tafelblad ligt losse op de twee witte schragen, maar toch staat de tafel wel stevig. Ik ga nog wel zo’n placemat voor op mijn bureau kopen (Hoe noem je dat? Haha).

De vloer en het tafelblad zijn heel anders qua ondertoon, maar toch vind ik dat het erg leuk staat. Ik vind dat het kurk een warm effect heeft en wat extra sfeer in mijn kamer brengt, ook door ‘het patroon’. Wat vind jij van een kurken tafelblad?

Liefs, Sanne.

Advertenties

2 gedachtes over “Mijn nieuwe bureau!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s