Primark Groningen aankopen

IMG_2745

De Primark in Groningen heeft dinsdag zijn deuren geopent. Ik zat dinsdag helaas tot 4 uur op school, maar ik heb vrijdag uit school even een bezoekje gebracht aan deze winkel. De drukte viel mij in eerste instantie best wel mee. Tuurlijk, het was er niet rustig, maar dat is Primark ook niet vaak ;). Ik had toen vrij weinig gekocht, maar omdat ik later meer had gekocht leek het mij toch wel leuk om te delen!

IMG_2753

Ik kwam eigenlijk naar de Primark voor basic spulletjes, zoals de bovenstaande dingen. Ook wilde ik natuurlijk even hoe de Primark in mijn eigen stad er uit zag! Ik ben er dus ook niet heel lang gebleven, maar later wel en het zag er prima uit. De elastiekjes en oorbellen kostten 1,50 euro en de borstel 2 euro.

IMG_2759

Toch kon ik het niet laten even bij de kleine tasjes te kijken. Ik zei het laatst nog tegen mijn moeder : ‘ik heb geen klein zwart tasje, maar dat heb ik wel nodig!’. Ik ben hem dus vrij snel tegen gekomen en deze was 7 euro.

IMG_2761

Zoals je kunt zien kun je het hengsel gewoon door de lusjes trekken. Hierdoor kun je het tasje dus de helft korter maken, wat best wel handig is. Het kwastje kun je over de opening heen slaan, zo zit het ook op de foto.

IMG_2783

Toen ik de tweede keer naar de Primark ging keek ik ook bij de kleding. Ik heb onder andere een broek gevonden met losse draadjes onderaan. Ik vond het een super gave broek en hij kostte maar 17 euro.

IMG_2791

Verder kocht ik ook nog een basic gestreept shirtje (4 euro) en een shirtje met een olifantenprint (3 euro). Die laatste vind ik zo leuk voor de zomer en net even iets anders dan wat ik al heb. Ik stuitte nog op een mooie lange blouse, met verticale strepen (13 euro).

IMG_2796

Hier heb ik even de ‘grootste’ dingen opgehangen om er even een beter beeld van te geven.

Ik ben erg blij met mijn aankopen! Ik was eerste een beetje anti-Primark, maar ik merk dat ik er wel leuke dingen kan scoren. Wat vind jij mijn leukste aankoop?

Liefs, Sanne.

Advertenties

12 gedachtes over “Primark Groningen aankopen

    • avecsans zegt:

      Hey, dankje! Ja het kan er inderdaad vreselijk druk zijn, maar rond sluitings/openingstijd is het meestal wat rustiger. Maar rond sluitingstijd is natuurlijk geen optie als je wat langer wilt kijken ;)

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s