Wow, hallo!

Heel, heel lang geleden op een plek hier ver vandaan was er eens een meisje dat heel lang niet geblogd had en van het niet-bloggen een beetje ongelukkig van werd. Maar hé, ik ben er weer. Dat ik een tijdje inactief was, kwam onder andere door de verhuizing. Mijn spullen (laptop, camera, alles) zaten ergens in verhuisdozen, dus ik kon niet heel veel. Ik woon er nu vier dagen en gelukkig is nu het grootste deel uitgepakt, zodat ik het bloggen weer kan oppakken. De sleutelhanger hieronder heb ik van mijn moeder gekregen, voor mijn nieuwe huissleutels.

P1050706

Een ander dingetje is dat ik niet  ‘slappe hap’ op mijn blog wilde publiceren. Ik ben van mijzelf nogal een perfectionist en ik heb gemerkt dat mijn blog daar ook onder lijdt. Tuurlijk, kwaliteit vind ik erg belangrijk, maar ik denk dat ik een balans moet vinden tussen perfect (niet dat mijn blog perfect was, haha écht niet) en oké, omdat het mij anders te boven gaat.

Onder dit motto heb ik dan ook een aantal foto’s van mijn kamer (nog niet helemaal af) gemaakt met mijn kleine camera, die ik niet bewerkt heb. Ik zal later denk ik nog wel meer foto’s posten als het helemaal klaar is, maar het leek mij toch leuk om even een ‘tussenstand’ te laten zien.

P1050704

Hoewel ze erg simpel zijn, vond ik deze lijsten best wel elegant. Een leuke quote of illustratie er in en je hebt iets leuks.

P1050709

Deze witte kuipstoel vind ik super gaaf en ik heb er twee van gekregen. Volgens mij zijn ze op dit moment te krijgen bij de Kwantum.

P1050719

Mijn originele manier om een een lampje op te hangen, hihi. Hij blijft met een beetje washi-tape wel hangen, maar toch is het tijdelijk. Ik heb twee van zulke balken in mijn kamer. Een hoge in het midden en deze boven mijn bed.

P1050702

I love deze potjes en sprietplantjes. Volgens Ikea heten ze ‘dracaena marginata’, even serieus dat gaat niemand onthouden, maar het heeft ook wel iets, zo’n naam. Dan kun je namelijk heel deftig uitleggen dat je nieuwe planten hebt aangeschaft, haha. Ze zijn niet moeilijk te verzorgen (gelukkig) en zijn toch echt een frisse toevoeging aan mijn kamer. De plantjes kosten 1 euro per stuk en de potjes ook, allebei Ikea!

P1050727

Ik heb een kledingkast gekregen waarbij de lichtjes aangaan als je de deur opendoet, super gaaf! :)

P1050717

Mijn fancy kledingrekje. Ik heb hier een aantal jasjes opgehangen, zodat ik daar snel bij kan.

Zo zien de details van mijn kamer er dus voor nu ongeveer uit. Hopelijk was het wel prima te zien ondanks de foto’s.

Heb jij nog goede tips voor wat ik met een houten balk aan mijn plafond kan doen? Let me know!

Liefs, Sanne.

Advertenties

Een gedachte over “Wow, hallo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s